Site icon studentus.md

Proiect în plină desfășurare

Proiectul ”Tineretul Activ- Studios, Responsabil şi Implicat” este în plină desfăşurare. În cadrul acestuia, au fost delegaţi reprezentanţi ai fiecărei instituții de învățământ superior din țară.

Ei au fost aleși pentru a reflecta, conform planului, situația reală dar și activitățile efectuate cu suportul reprezentanților Organizațiilor de Autoguvernare Studențească din cadrul universității și/sau din afara ei. Delegații sunt și ei studenți, membrii organizației, care știu și pot ca nimeni altții să prezinte toate aspectele activității organizației din care fac parte.

Trebuie să menționăm că articolele reprezintă valoarea acestui proiect, reflecția realității, activității organizației dar și a membrilor acesteia, părțile pozitive și mai puțin pozitive a acestora dar și un sumar, o totalizare care va arăta calea pe care trebuie să mergem și spre ce ar trebui să tindem pentru o calitate mai bună a activităților dar și o implicare mai mare a tinerilor în viața studențească, deciziile ce-i vizează, din cadrul universității sale dar și implicarea în cadrul evenimentelor și activităților extracurriculare și de voluntariat.

Cu ajutorul delegaților, va fi posibilă evaluarea generală a activității și implicării tinerilor, studenților din țară, în viața socială, activitățile extracurriculare și la luarea deciziilor din cadrul universităților din care fac parte.

Într-un final, putem ferm constata că articolele de reflectare, vor aduce situația și datele reale, nemijlocit de la sursa primară – la cunoștința fiecăruia din noi.

Exit mobile version