Andrei – un nume plin de farmec, galanterie și diplomație.

0
49
Andrei

Andrei este o persoană placută, plină de farmec. Andrei își va asuma absolut toate responsabilitățile fără probleme, atât pe cele din plan familial, cât și pe cele din plan profesional. Acest rol de responsabil îi va conferi un aer protector. Andrei este umărul pe care putem plânge oricând. Se pricepe de minune să dea sfaturi, este mereu alături de persoanele dragi când au nevoie de el. Nu suportă atmosfera tensionată.
Andrei știe să dea dovadă de tact în orice situație, de diplomație și de galanterie, calități absolut excepționale, atât de rare în zilele noastre. Sociabil, Andrei este extrem de preocupat de semenii săi, încearcă să îi ajute ori de câte ori are ocazia. Nu este o persoană conformistă și are tendința să abordeze lucrurile într-o manieră cât se poate de originală. Intuitiv, perspicace, Andrei este un excelent observator, are un spirit analitic, simțul detaliilor.
Care sunt preferințele lui Andrei?
Lui Andrei îi place să seducă, detestă conflictele și agresivitatea. Perfecționist,Andrei are tendința să se focalizeze pe cele mai mici detalii, să despice firul în patru. Are un gust pronunțat pentru ordine, curățenie, punctualitate. Senzual, Andrei este adeptul epicurianismului, este o persoană destul de sensibilă. Din punct de vedere sentimental, Andrei este destul de exigent, deține arta manipulării, ceea ce îi permite să obțină mereu ceea ce își dorește.

Lasă un comentariu