Constantin – numele ce respiră tandrețe

0
44
Constantin

Constantin este o persoană tandră, sensibilă, idealistă și echilibrată. Inspirat și emotiv, Constantin este interesat de artă, estetică, de tot ce ține de latura umană.

Rezervat, Constantin are nevoie de o atmosferă favorabilă pentru a putea comunica cât mai bine. Este o persoana aparte, secretoasă, misterioasă și insesizabila uneori. Constantin are mult tact și știe să fie extrem de diplomat atunci când situația o cere.

Constantin adoră legendele, miturile și muzica. De aceea, părinții trebuie să îl implice într-o activitate artistică și să îi ofere responsabiliăți, familiale în special. Este un frate mai mare deosebit de protector.

Din punct de vedere sentimental, Constantin este afectuos și sensibil. Are nevoie de o parteneră de viață excepțională dotată cu valori similare pentru a fi pe deplin fericit.

Constantin este atras de tot ce este original. Va fi interesat de domeniul tehnic, în special dacă este născut pe data de 4, 13, 22, 31 a lunii (audiovizual, informatică, electronică). Dacă este născut pe data de 2, 11, 20, 29 a lunii, Constantin va fi interesat de științele umane (psihologie, parapsihologie, sociologie, etnologie sau drept).

Apreciază în egală masură activitățile legate de călătorii, ar putea opta pentru o carieră în turism. Gastronomia, domeniul hotelier precum și profesiile din domeniul artistic sau cele în care contactul cu publicul este favorizat ar putea să îl atragă.

Lasă un comentariu