Elena – numele definit de inspirație și sensibilitate

0
106
Elena

Elena pare o femeie inaccesibilă. În realitate, Elena este o femeie inspirată, sensibilă și emotivă, care nu este facută pentru luptă, arătându-se adesea alergică la stres.

Destul de posesivă, Elena este asemeni unei furnicuțe, nu îi place să își împrumute lucrurile, este destul de atașată de lucrurile personale. Elena are un caracter aparte, este independentă și are un comportament tranșant. În unele situații, Elena se dovedește a fi destul de derutantă și insesizabilă: comunică puțin sau deloc, vrea ca ceilalți să ghicească ce i se întâmplă și este dezamăgită când nu este înțeleasă.
Elena este o mare sentimentală și visătoare. Astfel, a iubi și a fi iubită reprezintă principala sa preocupare ajunsă la vârsta adultă. Nevoia de armonie este puternică. Domnilor, trebuie să știți că Elenei îi va fi destul de greu să își aleagă un partener de viață deoarece are pretenția ca acesta să fie frumos, bogat, inteligent și galant.
Când vine vorba de alegerea profesiei, Elena este ezitantă și se lasă influențată de familie. Dacă își va alege singură orientarea, se va îndrepta spre sfera artistică sau estetică.

Lasă un comentariu