Irina – numele ce posedă o grație naturală

0
41
Irina

Irina este o femeie sensibilă ce posedă o grație naturală. Distantă, rezervată și secretoasă la prima vedere, Irina își dorește să se facă plăcută, să impresioneze.Extrem de atașată valorilor familiale, sociale și afective, Irina este o femeie generoasă căreia îi place să facă surprize și are oroare de violență și agresivitate. Este destul de sensibilă și îi este teamă că nu este înțeleasă de cei din jurul său. Irina este o femeie rafinată, sensibilă la lucrurile frumoase și la bogății. Are o voință puternică însă uneori se lasă copleșită de îndoieli. În funcție de situație, Irina este când meditativă, când intelectuală și spirituală.
Preferă acțiunea, îi place să fie mereu în mișcare, nu stă o clipă locului. Dacă este născută în luna Iulie, Irina va fi destul de interiorizată în copilărie, nu își va exterioriza gândurile și sentimentele. Dacă este născută în luna August, Irina va fi colerică, posesivă și hiperactivă. Oricum ar fi, Irina este un copil extrem de sensibil.
Irina ar putea fi tentată de o profesie din domeniul finanțelor sau afacerilor, o profesie comercială sau una care necesită precizie. Nici domeniul medical nu îi va fi indiferent.

Lasă un comentariu