Aurelia – sociabilă, deschisă, simpatică, dar și aventuroasă

0
27
Aurelia

Deoarece 4 și 5, cifrele sale active sunt antagoniste, in Aurelia coexista doua personaje: persoana sociabila, deschisa, comunicativa, simpatica, aventuroasa si adepta schimbarilor. Acest comportament va fi amplificat daca este nascuta pe data de 5, 14 sau 23 a lunii. O persoană rezervată, serioasă, muncitoare, fidelă, adepta conservatorismului în special dacă este nascută pe data de 4, 13, 22 sau 31 a lunii.  Pentru Aurelia, viața este un joc. Educația parentală va trebui deci să țină cont de aceasta tendință. Părinții trebuie să țină cont de autonomia Aureliei și de simțul libertății, adesea accentuat.

Aureliei iîi plac schimbările însă în continuitate deoarece în momentul în care a decis ceva, dispune de suficientă voință pentru a merge până la capăt. Îi place să stralucească, să dea ordine, să organizeze și să aibă grijă de alții.

Aurelia ar putea fi atrasă de o profesie din sfera esteticii (coafură, decorațiuni, modă, bijuterii, croitorie) sau din sfera aspectului exterior (coafeză, manechin, antrenoare). Nici profesiile din sfera călătoriilor nu îi sunt indiferente. Dacă este nascută pe data de 3, 5 12, 21 , 30 a lunii, Aurelia va fi atrasă de o profesie din sfera comercială.

Lasă un comentariu