Carolina – pasională, întreprinzătoare, dinamică, activă și puternică

0
18
Carolina

Carolina este o femeie pasională ce degajă magnetism. Femeie puternică, Carolina este făcută să conducă și să dea ordine.

Concretă și practică, intelectuală, Carolina este o persoană întreprinzătoare, dinamică, activă și luptă cu toate forțele pentru cauza și principiile sale. Deplin satisfăcută de ea însăși, curajoasă, Carolina este dotată cu o energie imensă însă este iritabilă și nerăbdătoare. Tentată adesea de practicarea unor exerciții fizice, Carolina pune mare preț pe aspectul fizic. Nevoia sa de autonomie este imensă. Alergică la orice formă de ierarhie, Carolina posedă un spirit contradictoriu evident. După părerea sa, valoarea nu se achiziționează odată cu vârstă ci se masoară prin realizări concrete.

Datorită faptului că este o persoană directă și cinstită, Carolina ar putea avea o mulțime de rivale, să stârnească invidii, la locul de muncă în special. Sfera materială este deosebit de importantă în ochii săi, poate deveni o excelentă femeie de afaceri sau o bună gestionară. Copil, Carolina nu este disciplinată, nici docilă, nici răbdătoare, spre disperarea părinților săi. Carolina se poate dovedi a fi extrem de curioasă și rebelă în copilărie. Însă, în străfundul sufletului, este un copil tandru, sensibil și emotiv, pasionat de lectură și sport.

Lasă un comentariu