Corina – dinamică, energică, simpatică și primitoare

0
31
Corina

Corina este o femeie dinamică și energică, jovială, simpatică, călduroasă și primitoare. Este originală și interesată de subiecte diferite, atât pe plan creativ cât și pe plan intelectual.

Din cauza că este o persoană extrem de sensibilă, Corina poate părea, la prima vedere rezervată, neîncrezatoare și inhibată. Adevarata sa natură este autoritară și voluntară. Din cauza acestor dese schimbări de dispoziție, Corina poate părea instabilă sau versatilă. De altfel, Corina este o persoană sociabilă căreia îi place să schimbe idei cu persoanele din jur.

Mândră, Corina se împarte între dorința de a fi stăpână pe propria viață și o tendință de a căuta facilitatea. Activă, Corina este o fire critică, cinică și sensibilă. Copil, Corina este adaptabilă, rapidă, activă, zâmbăreață, mai preocupată de jocuri și distracție decât de școală și lecții. Detestă să fie pe locul doi și, în momentul în care se simte neglijată, are puternice accese de furie.

Corinei îi place să comunice, să se exprime, să se distreze. Originală, Corina este pasionată de modă, își dorește să impresioneze și să fie remarcată. Din punct de vedere sentimental, Corina își va găsi cu greu un partener de viață.

Corina se va orienta spre profesii în cadrul cărora expresia orală este privilegiată – învaățământ, comerț, teatru, cinema – meserii din domeniul artistic.

Lasă un comentariu