Cornel – ambițios și harnic, cu un curaj de invidiat

0
37
Numele Cornel

Se presupune că purtătorii acestui nume sunt niște persoane care oferă mereu ajutor celor din jur, chiar și acelora care nu sunt tocmai la „inima” lor. Curajul lor este unul demn de invidiat, ei fiind în stare să riște orice doar de dragul de a ști că cei dragi sunt în siguranță și că nu duc lipsă de nimic. Chiar dacă uneori nu au nici cea mai vagă idee despre ce anume vor trebui să suporte, aceștia tot nu se tem să se aventureze, mai ales atunci când știu că pot obține un câștig destul de frumos.

Cornel este genul de persoană foarte serioasă, ambițioasă și harnică, în special atunci când vede în mod anticipat un rod al muncii sale, ceea ce-l va determina să fie și mai hotărât să urmeze drumul pe care l-a ales.

Atunci când vine vorba de a-și exterioriza sentimentele, Cornel nu este chiar cel mai potrivit om pentru a face acest lucru, deoarece preferă să țină numai pentru el anumite trăiri sau emoții, mai ales dacă acesta consideră că i-ar putea afecta pe cei din jur, dar mai ales pe cei dragi.

Din cauza faptului că este un om foarte sârguincios și harnic, Cornel este și încăpățânat și nu cedează până când nu obține ceea ce își dorește. Are un mod de gândire foarte logic și analitic, însă uneori își propune obiective foarte greu de îndeplinit, dar și așa, nu renunță și nu se dă bătut cu una, cu două…

Lasă un comentariu