Cornelia – sinceră, ordonată și optimistă

0
16
Cornelia

Originea numelui Cornelia provine de la cuvântul latinesc „cornu”, care, în limba română înseamnă „corn”, fiind considerat un simbol al abundenței și forței.Numele Cornelius, care face parte din familia numelui Cornelia, acesta din urmă fiind un derivat al său, este un nume care a fost amintit și în Vechiul Testament, unde se spune că acesta a fost ghidat de către un înger pentru a-l găsi pe Petru. După ce acesta a reușit să-l găsească pe Petru, a reușit să se convertească la creștinism.

Purtătoarele acestui nume sunt considerate a fi persoane ordonate și care depun numeroase eforturi și sacrificii pentru a-și construi o viață a cărei fundație să fie una solidă, care se bazează mereu pe respect și încredere. Cornelia este genul de persoană care pune un foarte mare accent pe sinceritate și dreptate, motiv pentru care orice mică minciună care-i va fi spusă va reuși să o supere destul de tare, dacă nu chiar să o determine să pună capăt unei relații care s-a bazat pe aceasta.

Agitația, stările tensionate și un mediu stresant nu au ce căuta în viața Corneliei. Aceasta încearcă să fie mereu încărcată cu pozitivism și optimism, deoarece consideră că doar așa un om are puterea de a merge înainte, indiferent de obstacolele care îi apar în cale. Cu toate acestea, Cornelia se lasă influențată uneori de incertitudine, motiv pentru care îi este destul de greu să vadă lucrurile într-o manieră clară.

Lasă un comentariu