Diana – naivă, sensibilă și cu un suflet blând

0
73
Diana

Numele Diana se pare că este unul împrumutat din mitologia greacă, semnificând divinitate, deoarece provine din cuvântul latin „diviana”, care vine tradus sub această formă.

Persoanele care poartă acest nume tind să fie uneori destul de capricioase, iar uneori au schimbări bruște care sunt manifestate prin intermediul stării lor psihice, ceea ce ridică anumite dificultăți de a le înțelege, din perspectiva celor din jur.

Cu toate acestea, purtătoarele acestui nume sunt persoane sensibile, care au un suflet blând, iar uneori sunt destul de naive.

Uneori, sufletul acestora este încărcat de griji și lucruri pe care trebuie neapărat să le scoată la suprafață, pentru a le putea conștientiza cât mai bine. Au o inteligență care uneori, dacă nu tot timpul, este demnă de invidiat, reușind astfel să înțeleagă tot ceea ce se întâmplă în jurul lor, fără a sta foarte mult să analizeze.

Chiar dacă nu pierd vremea cu analizatul, aceste persoane sunt foarte atente la detalii și nu lasă să le scape nimic printre degete. Sunt firi ocrotitoare și mereu luptă pentru visurile lor, pentru a le putea transpune cât mai devreme în realitate, iar ceea ce este al lor cu siguranță nu va fi furat de către altcineva.

În ceea ce privește preferințele sale, Diana dorește să fie înconjurată mereu de persoane care reușesc să o înțeleagă și împărtășesc aceleași pasiuni cu ea, chiar dacă nu sunt identice, măcar dorința de a le obține ar trebui să coincidă. Nu este o „fană” a agresivității și preferă ca orice neînțelegere să fie soluționată pe cale amiabilă, fără a se apela la un comportament sau un limbaj care să lase de dorit.

Lasă un comentariu