Dorina – orgolioasă, introvertită și secretoasă

0
46
Dorina

Fire mândră și orgolioasă, Dorina se impune prin distanța pe care o pune între ea și ceilalți. Acest lucru îi determina pe cei din anturajul sau o caracterizeze drept o persoană rece și orgolioasă. În realitate, Dorina este o femeie neîncrezătoare și introvertită, secretoasă. Curioasă și intuitivă, Dorina este o persoană perspicace și posedă o viziune fină asupra lucrurilor și oamenilor, se pricepe să ghicească gândurile celorlalți. Autoritară, Dorina nu este o persoană tolerantă și suplă, are tendința să își impună într-un mod cam violent ideile și părerile, își considera ideile cele mai bune, nu este dispusă să asculte alte pareri.

De-a lungul vieții, Dorina va căuta armonia și pacea. Este o persoană perfectionistă și îi va cere partenerului de viață să fie la fel. Nu suportă mediocritatea, monotonia și rutina, are nevoie de mișcare în permanență. Caută calitatea, este sensibilă la artă și la estetică și la confort. Acordă o mare importanță realizării personale, viața sentimentală este esențială pentru ea.

Dorina va alege o profesie din domeniul comerțului, gastronomiei, restaurărilor. Este tentată de tehnologiile moderne pe care le va studia și se va orienta spre o profesie din acest domeniu. Nici domeniul medical nu îi este indiferent.

Lasă un comentariu