Emanuela – ambițioasă, exigentă, autoritară și perfecționistă.

0
26
Emanuela

Emanuela este o fire sensibilă chiar dacă preferă să nu își arate de cele mai multe ori emoțiile. Influențată adesea de familie, Emanuela este dotată cu o forță interioară imensă care o ajută să înfrunte realitățile dure ale vieții.

Dotată cu un simț practic, însetată de independență și capabilă să își asume responsabilitățile, Emanuela este o persoană ambițioasă și încrezătoare în forțele proprii.

Datorita faptului că este dotată cu o anumită profunzime interioară, Emanuelei îi poate plăcea analiza, reflexia și meditația fapt ce o determină să fie interesată de domenii precum psihologia, parapsihologia si sociologia. Este dornica să se facă plăcută și să impresioneze, este narcisistă. Emanuelei îi plac lucrurile frumoase (haine, pantofi, bijuterii) și luxul și va incerca să își construiască un cămin confortabil din care să nu lipsească nimic.

Din punct de vedere sentimental, este selectivă, cu greu reușește să își aleagă un partener de viață ceea ce poate duce la divorț după o scurtă perioadă de mariaj. Este exigentă, autoritară și perfecționistă.

Emanuela va fi tentată de lumea afacerilor. Este o ambițioasă căreia domeniul material nu îi este deloc indiferent. Va fi tentată și de domeniul juridic, de domeniul estetic sau de artă. Din cauza că vrea să își ajute semenii, Emanuela s-ar putea orienta spre o carieră din domeniul medical.

Lasă un comentariu