Emilian – fantezist, hipermotiv, visător și cu o imaginație bogată.

0
34
Emilian

Emilian este o ființă fragilă, fantezistă, hipermotivă, visătoare, intuitivă, cu o imaginație bogată.

Emilian îi dezorientează pe cei din jur deoarece este, rând pe rând, rezervat, închis în sine, pasional și vorbăreț. Totul depinde de momentul prezent care este trăit la intensitate maximă sau de atmosfera afectivă în care se află. Emilian oscilează între faze de introversiune (dacă este născut pe data de 4, 7, 13, 16, 22 a lunii) și de extroversiune (dacă este născut pe data de 3, 15, 21, 23 a lunii).

Emilian este un norocos, chiar dacă nu este mereu înarmat pentru a face față dificultăților vieții. Comunicarea și exprimarea ocupă un loc important în viața lui Emilian fie pentru că primii patru ani din viață duce o existență interiorizată, fie că simte nevoia să vorbească cu cineva.

Posedă o mare agilitate intelectuală, o dexteritate manuală și un simț practic. Copil, Emilian are nevoie de multă atenție și afecțiune. Este un copil autonom ce are tendința să se refugieze în vise sau în cărți. Trebuie să fie încurajat și stimulat în permanență. Disciplina și ordinea nu reprezintă punctele sale forte.

Emilian nu este o persoana decisă, determinată. Profesia sa depinde adesea de circumstanțe, de mediul afectiv sau de influența părinților. Are în vedere următoarele profesii : jurnalist, profesor, informatician, avocat, profesii din domeniul tehnic sau electric, cele in care exprimarea orala este favorizata.

Lasă un comentariu