Filip – formidabil, pasional, demonstrativ și generos

0
26
Numele Filip

Fără îndoială, Filip are un temperament puternic. Nervos, activ și energic, Filip are nevoie în permanență de mișcare altfel riscă să devină intolerant, iritabil și agresiv.

Trece cu ușurință de la entuziasm la neliniște, de la optimism la gănduri negre, dramatizând totul și amplificând teribil momentul prezent. Prin urmare, Filip pare o persoană cu personalitate dublă, contradictorie.

Copil, Filip pune la grea încercare răbdarea părinților săi. Aceștia trebuie să îl îndrume spre o activitate fizică (dans, sport) și trebuie să se asigure de faptul că i se dezvoltă latura sensibilă prin intermediul unei activități teatrale, muzicale sau artistice.

Filip are gustul puterii, îi place să dea ordine, nu să le execute. Reușita îl atrage ca un magnet, este preocupat de bunăstarea materială. Din punct de vedere sentimental, Filip se simte adesea neînteles și poate suferi din cauza singurătății. Formidabil, pasional, demonstrativ, generos, Filip poate deveni, în unele situații, acid, gelos, posesiv și violent.

Cu o astfel de personalitate, alegerea profesională nu este una ușoară. Filip este atras de domeniile următoare: comerț și finanțe, o profesie din domeniul cercetării, o profesie în cadrul căreia spiritul său critic este util, o meserie din domeniul științelor, artelor sau parapsihologic.

Lasă un comentariu