Gabriela – activă și întreprinzătoare, directă și onestă, curioasă și prudentă

0
34
Gabriela

Gabriela este o femeie determinată, energică și voluntară. Este o persoană strictă însă există situații în care comportamentul său îi derutează pe cei din jurul său. Astfel, în timp ce în societate Gabriela apare drept o persoană deschisă, sociabilă, călduroasă și vorbind pe un ton blând cu persoanele apropiate ei, Gabriela poate fi rece și rezervată.

Gabriela este o femeie cu principii, directă și onestă, curioasă, prudentă, neîncrezătoare, cu sentimente solide. Posedă simțul responsabilității și al datoriei, este perseverentă și hotărâtă.

Gabriela este dotată cu o mare capacitate de muncă, este activă, întreprinzătoare, dinamică, autoritară și rigidă uneori. Copil, Gabriela este disciplinată, preocupată de școală.  Este pasionată de muzică, limbi străine și ar fi bine dacă părinții ar sprijini-o să învețe să cânte la pian sau la chitară.

Gabriela va fi tentatî de profesii din domeniul comunicării (învățământ, jurnalism, comerț), profesii independente, contabilitate, gestiune sau de un post în administrație.

Lasă un comentariu