Georgeta – excentrică, altruistă și cu idealuri nelimitate

0
24
Georgeta

Georgeta este o persoană excentrică, deviza sa fiind adesea – totul sau nimic. Astfel, drumul său în viață o va conduce spre cele mai înalte aspirații. Totul o impinge spre ceilalți, spre lume sau spre public. Într-un fel sau altul, Georgeta nu lasă pe nimeni indiferent. Este o femeie ieșită din comun care nu urmează căile tradiționale și nu cunoaște frontiere. Georgeta este pasionată de geografie, este o intelectuală și o spirituală. Caută să se autodepășească, să își depășească limitele. Cel mai adesea, Georgeta este capabilă să își asume riscuri, este o altruistă.

Idealurile sale sunt nelimitate. Este atrasă de tot ce este inaccesibil, straniu, misterios, de religie, ocultism, psihologie, politică și arheologie. Poveștile sale sentimentale sunt adesea dificile. Dezordonată, fantezistă, Georgeta nu se lasă prada emoțiilor sau senzațiilor. Nu este facută să fie casnică, familia nu este o prioritate pentru ea.

Georgeta va fi interesata de activități orientate spre marile valori umane, sociale sau filantropice, profesii aflate în raport direct cu publicul, de profesii în raport cu gastronomia sau restaurările, cu călătoriile și străinătatea (turism), asta dacă nu își va dezvolta talentele de artistă (scriitoare, jurnalistă, comediană).

Lasă un comentariu