Gheorghe – un exemplu bun și demn de a fi urmat

0
26
Gheorghe

Originea acestui nume este una grecească, ce provine de la numele Georgios, care are în componența lui substantivul „gheorghios”, care în limba română vine tradus ca fiind „lucrătorul pământului”, un sinonim al acestuia fiind și cuvântul „fermier”.

Atunci când purtătorii numelui Gheorghe își propun un anumit lucru, aceștia nu se vor liniști până când vor avea parte de acesta. Sunt capabili să facă sacrificii enorme, unele pe care puțini ar fi dispuși să le facă, însă sunt mereu siguri de munca lor, iar aceste sacrificii pe care le depun merită întotdeauna efortul, deoarece sunt siguri că vor avea parte de câștigul la care visează sau de rezultatele pe care le prevăd.

Are o sensibilitate ascunsă și niciodată nu o lasă pe aceasta să iasă la suprafață pentru a nu oferi ocazia celor din jur de a profita de aceasta. Astfel, imaginea pe care o afișează este cea a unui bărbat dur, chiar insensibil și de multe ori reușește să intimideze lumea cu această postură pe care o expune.

Energia și rezistența lor este una demnă de invidiat, iar uneori lasă impresia că nimeni și nimic nu-i poate ține în loc, fiind dispuși mereu să suporte tot mai mult și să depună un efort tot mai mare.

Purtătorul numelui Gheorghe servește drept un bun exemplu de urmat, iar dacă ocupă postura unui părinte, copiii lui vor reuși să fie mândri că au un asemenea tată și cu siguranță vor încerca să calce pe urmele lui.

 

Lasă un comentariu