Iulian – energic, curajos, pasional și tandru.

0
26
Iulian

Energic și viril, curajos și luptător, Iulian visează să dea ordine și să conducă. Agitat, Iulian devine agresiv în momentul în care nu reușește să stăpânească o anumită situație.

Rapid, adesea grăbit, este impulsiv și iritabil. Crizele sale de furie sunt frecvente, violente uneori. Principalul său obiectiv este obținerea puterii. De aceea, Iulian nu prea suportă autoritatea celorlalți. Este încăpățânat și îi este greu să recunoască că a greșit. Activ, Iulian este capabil să sesizeze toate oportunitățile pe care i le oferă viața.

Are simțul afacerilor și este o persoană cu picioarele pe pământ. Strict, autoritar, direct și cinstit, Iulian detestă minciuna. Pasional, nu știe să își disimuleze adevăratele sentimente.

În dragoste, Iulian este pasional, exigent, gelos și posesiv. Însă, în străfundul inimii, Iulian este o persoană tandră. Iulian nu se va arata interesat de studiile pe termen lung deoarece nevoia sa de acțiune și de realizare se fac simțite de la o vârstă fragedă.

Va fi atras în special de profesiile în care acțiunea ocupa un loc important, în strânsă legatură cu puterea (poliție, armată, publicitate, sport, politică), activități în raport cu călătoriile (import-export), afacerile, gestiunea, contabilitatea, economia, de profesii medico-sociale sau medicale, de chirurgie în speicial. În orice caz, va străluci în orice meserie aleasă.

Lasă un comentariu