Laura – şarmantă, sofisticată și energică

0
22
Laura

Laura este o apariţie şarmantă, sofisticată. Totuşi, sub această aparență se poate ascunde o altă față a ei.

Hotărâtă, energică, ea caută prin diferite mijloace să deţină controlul, şi poate deveni o adevărată expertă în manipulare.

Laura este mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, în spatele unei aparenţe simpatice, se ascunde o femeie destul de dificilă. Determinată, energică, Laura caută mereu, într-un fel sau altul, puterea. Acest lucru s-ar putea traduce printr-o latură combativă, curajoasă şi temerară, printr-un anumit spirit de contradicţie. De altfel, majoritatea femeilor care poartă numele de Laura sunt experte în arta manipulării.

Laura ştie să sesiseze toate oportunităţile care îi apăr în cale şi să profite din plin de ele. Lumea materială nu îi este indiferentă Laurei, posedă un simţ acut al afacerilor şi nu va renunţa niciodată la interesele sale, oricât i-ar fi de greu. Laura se concentrează asupra momentului prezent fără să se gândească mereu la ceea ce va urma. Drept urmare, drumul său în viaţă nu este întotdeauna liniar, este presărat cu o mulţime de obstacole, ceea ce poate duce la instabilitate.

Are tendinţa să caute facilitatea ceea ce şi reuşeşte de cele mai multe ori deoarece Laura este o femeie norocoasă. Laura nu este întotdeauna organizată, nici disciplinată, nu suportă constrângerile, ierarhia, ordinile şi criticile. Susceptibilă, Laura va reacţiona de cele mai multe ori agresiv sau violent în situaţiile în care ceva nu îi convine. Forţa sa rezidă în capacitatea de adaptare. Laura are o enormă forţă de persuasiune.

Posesivă şi autoritară, părinţii îi vor rezista destul de greu, îi vor face mereu pe plac. Le recomand părinţilor cu fetiţe ce poartă numele de Laura să îi ofere acesteia o educaţie strictă încă de la o vârstă fragedă, insistând în special pe noţiunea de disciplină, punctualitate, muncă şi ascultare. Dansul este activitatea pe care părinţii ar trebui să o favorizeze.

Lasă un comentariu