Laurențiu – personajul contradictoriu, independent, autoritar și activ, dar și conciliant și pasiv.

0
36
Laurențiu

Laurențiu este un personaj destul de contradictoriu deoarece este marcat de două cifre opuse, 1 și 2 ceea ce înseamnă că, pe de o parte, Laurențiu este independent, autoritar și activ, pe de altă parte, dependent, conciliant și pasiv.

Aceste tendințe antagoniste se pot armoniza la un moment dat în viață putând afirma că la vârsta adultă Laurențiu este o veritabilă mână de fier într-o mănușă de mătase. Sensibilitatea sa, chiar dacă nu este puternică, nu este întotdeauna evidentă.

Copil, Laurențiu este hiperemotiv și va oscila între o nevoie de autonomie și de libertate și o dependență extremă de familie și căminul familial. Laurențiu va fi un frate mai mare ideal pentru frații și surorile sale.

Lui Laurențiu îi place să strălucească în societate, să fie admirat și să seducă. Este o persoană perfecționistă și dornică să ocupe primul loc în orice situație. Ambiția sa este nemasurată. Din punct de vedere sentimental, lui Laurențiu îi va fi destul de greu să își găsească o parteneră de viață deoarece este destul de exigent. Preferă să se lase descoperit, ghicit de o femeie. Laurențiu se va strădui, de-a lungul vieții, să păstreze un echilibru între valorile de dependență și independență, mai ales dacă și partenera de viață oscilează între aceste două tendințe.

Laurențiu va fi atras de profesiile creative sau de cele legate de estetică, tot ce ține de sfaturi, ascultare, cariere ce necesită colaborarea cu oamenii de tot genul (mediator, profesor, asistent social). De asemenea, o meserie în domeniul psihologiei sau parapsihologiei poate fi posibilă.

Lasă un comentariu