Patricia – întruchiparea eternului femenin în toată splendoarea sa

0
37
Patricia

Emotivitate, sensibilitate, intuiție, receptivitate, farmec și senzualita, iată eternul feminin în toată splendoarea sa.

Chiar dacă la prima vedere Patricia pare o persoană superficială și lejeră, realitatea este cu totul alta: este idealistă, utopistă uneori și caută să dea un sens vieții pentru a se simți împlinită. Patricia are nevoie de emoții intense și de experiențe noi, nu îi place rutina. Fantezistă, Patricia consideră că viața trebuie să fie asemeni unei reprezentații teatrale pentru a merita să fie trăită. Iată de ce, adeseori, Patricia este dezamagită și riscă să sufere un dezechilibru interior. Este facută pentru fericire, pentru viață ușoară, nu pentru dificultăți.

Copil, Patricia este fragilă din punct de vedere emoțional și se lasă influențată de anturajul familial. Este dornică să impresioneze chiar dacă asta înseamnă că trebuie să se sacrifice. Curioasă, Patricia se dovedește a fi instabilă uneori.

Patricia este atrasă de artă, frumusețe și armonie, îi place când domnește pacea în jurul ei, nu suportă nici conflictele, nici violența. Din punct de vedere sentimental, Patriciei îi lipsește luciditatea și aspirațiile sale sunt atât de înalte încât unui singur bărbat îi este destul de greu să corespundă.

Lasă un comentariu