Petru – puternic și pasional, cu o intuiție extrem de dezvoltată

0
25
Petru

Petru este un bărbat puternic însă mai greu de înțeles. Pe de o parte, Petru este caracterizat de un temperament coleric, excitabil și pasional. Pe de altă parte, Petru este un temperament secretos, introvertit, timid și chiar inhibat.

Individualist și punând un mare preț pe libertate, Petru este o persoană pe care te poți baza în orice circumstanțe. Există cazuri în care lui Petru îi este greu să se facă înțeles, reacțiile sale sunt adesea imprevizibile: poate foarte bine să aibă o reacție brutală și violentă când nu îi convine ceva sau chiar din contra, să se închidă în sine, dând dovadă de o sensibilitate mai mult sau mai puțin dureroasă.

Diplomația, tactul și dialogul nu sunt punctele sale forte, în schimb se poate lăuda cu o intuiție extrem de bine dezvoltată. Există două posibilități în cazul lui Petru când vine vorba de a acționa în societate: fie se dedică trup și suflet activităților sale, fie se refugiază într-o inactivitate totală.

Lui Petru îi place să strălucească în societate, să fie privit, să fie un exemplu demn de urmat de ceilalți, iar pentru asta nu ezită să apeleze la simțul său teatral care este înnăscut. Pe plan sentimental este fidel, generos cu condiția că autoritatea să nu fie pusă la îndoială. Dacă nu i se acordă atenția cuvenită poate deveni posesiv și gelos.

Petru va prefera o profesie aflată în strânsă legătură cu banii și finanțele sau profesii tehnice, specializate (inginer, mecanic, informatician) sau profesii din domeniul cercetării.

Lasă un comentariu