Robert – sensibil, tandru, idealist și echilibrat

0
27
Robert

Robert este o ființă sensibilă, tandră, idealistă și echilibrată. Inspirat și emotiv, Robert este interesat de artă, estetică și tot ce ține de latura umană. Fire rezervată, Robert are nevoie să se simtă într-o atmosferă favorabilă pentru a putea comunica. Robert este o ființă aparte, secretoasă, misterioasă, de neînțeles uneori. Robert nu este un bărbat exuberant, se lasă dezvăluit destul de greu.

De mic copil Robert este pasionat de istorie, de legende, mituri și de muzică. Părinții ar trebui să îl implice pe Robert în activități artistice încă de la o vârstă fragedă. Trebuie să îi dea responsabilități, familiale în special. Robert va fi un frate mai mare deosebit de protector.

Îi plac activitățile de grup, nu este genul care se izolează de restul lumii. Adult, Robert va căuta să colaboreze și coopereze în permanență cu persoanele din jurul său. Are tendința să se neglijeze pe sine din cauza că este o persoană pasivă. Din punct de vedere sentimental, Robert se atașează destul de repede de o persoană de sex opus. Va avea nevoie de o parteneră excepțională, dotată cu valori similare.

Robert este atras de tot ce este original. Va fi interesat fie de domeniul tehnic (dacă este născut pe data de 4, 13, 22, 31 sau 25 a lunii), fie de științele umane (dacă este născut pe data de 2, 11, 20, 18 sau 27 a lunii). Va aprecia în egală măsură activitățile legate de călătorii și ar putea face cariera în turism sau transport.

Lasă un comentariu