Sebastian – senzual, tandru și cu aspirații fără limite

0
30
Sebastian

Sebastian este un bărbat puternic, putere de care se folosește în câmpul muncii. Chiar dacă este o persoană emotivă și sensibilă, nu acestea sunt primele lucruri pe care le observăm la el. Sebastian posedă o asemenea stăpânire de sine încât pare grosolan când în realitate nu este deloc așa.  Principalul său atu este faptul că își poate urma calea, asemeni Capricornului – cel mai adesea semnul său astrologic – care urcă încet dar sigur pe cele mai înalte culmi. Chiar dacă știe exact ce își dorește, lui Sebastian îi trebuie mai mult timp pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele.

Sebastian iubește, înainte de toate, libertatea, o parte integrantă din această lume în care se simte un participant activ. Iubește ascensiunea și să cucerească cele mai înalte vârfuri. Dificultatea, chiar și eșecul, îl stimulează și îl ambiționeazp. Îi place sportul, natura și animalele.

În iubire este un senzual, un tandru chiar dacă rezistă cu greu tentațiilor. Există situații în care nu știe să își exprime sentimentele.

Sebastian va încerca mai multe profesii până va ajunge la una pe placul său. Politica, meserii din sfera imobiliară, arhitectura, afaceri internaționale sau științe exacte, inginer, contabil, acestea sunt profesiile care i se potrivesc ca o mănușă lui Sebastian.

Lasă un comentariu