Sorin – omul cu o imensă capacitate de a-i „încălzi” pe ce din anturaj

0
24
Sorin

Purtătorii acestui nume sunt persoane discrete, care preferă să păstreze pentru ei toate detaliile ce țin de viața lor personală, dar și pe cele care țin de viața cunoscuților lor. Bârfa nu este ceva apreciat de aceștia, motiv pentru care evită să se implice în acele discuții care au ca punct de interes viața anumitor persoane și încearcă, pe cât posibil, să se ferească de cele care manifestă simpatie față de astfel de discuții.

Sorin este o persoană care știe mereu să-i „încălzească” pe cei din jur, în mare parte cu ajutorul cuvintelor pe care le adresează acestora și al încurajărilor, în special în momentele în care aceștia au nevoie de ele mai mult ca oricând. Știe cum să aducă bucurie în viața apropiaților, însă ceea ce nu este pe placul lui este minciuna, motiv pentru care acestuia îi este aproape imposibil să-i ierte pe cei care-i greșesc și care îl vor trăda într-un anume fel.

Purtătorul acestui nume nu este genul de om care să fie unul materialist, ba din contră, acesta se mulțumește mereu cu puțin, iar o viață înconjurată de lux nu pare să fie pe placul acestuia. Dacă are nevoie de un anumit lucru, se va concentra pentru a-l putea obține și va depune toate eforturile necesare pentru a-l câștiga, însă nu va apela niciodată la mijloace care să-l îmbogățească peste noapte, preferă să știe că merită tot ceea ce are.

Ca să se simtă mai împlinit și mai sigur pe el, Sorin va avea de multe ori nevoie de prezența unei persoane alături de el, fie este vorba de partenera de viață, fie de un membru al familiei, însă cert este că-i va fi mult mai ușor să facă față provocărilor care apar în viața lui. Consideră că este mult mai bine să fii acompaniat de cineva atunci când urmezi drumul vieții și este convins de faptul că astfel se va simți mereu în siguranță.

Lasă un comentariu