Site icon studentus.md

Maratonul Universităților la Radio Studentus

MARATONUL UNIVERSITĂȚILOR

Participanții Școlii de Jurnalism ”Studentus” au inițiat de curând Maratonul de Informare a Tinerilor, despre oferta educațională de la 8 cele mai mari Instituții de Învățământ Superior din țară. Ideea organizării unei serii întregi de emisiuni dedicate Educației, a rezultat dintr-un sondaj online realizat de participanți în perioada aprilie-mai 2021.

Emisiunea Comunicare în Campus, care are loc de luni până vineri, de la 17:00 la 19:00, la Radio Studentus 99.0FM, a găzduit reprezentații universităților din țară, care au expus în format extins, oferta educațională pentru anul universitar 2021-2022.

S-a dovedit că avem oportunități foarte variate ca și domenii sau direcții de instruire, astfel încât orice tânăr poate să aleagă dintr-o multitudine de programe de studii, accesibile la noi acasă.

Pentru cei interesați, mai jos puteți revedea emisiunile înregistrate, în dependență de interesul pentru anumite instituții:

Scopul Maratonului de Informare a fost oferirea unei platforme suplimentare de promovare a universităților într-o manieră prietenoasă.

Această emisiune a fost realizată în cadrul proiectului „Școala de Jurnalism Studentus”, finanțat de Ambasada SUA în Moldova. Opiniile exprimate în cadrul emisiunii aparțin autorilor și nu reflectă neapărat viziunea partenerilor.

Exit mobile version