Alege cariera în domeniul TIC la UTM | FCIM

Comunicare In Campus,Fcim,Utm,Facultatea Calculatoare Informatică și Microelectronică

Dăm startul unei serii de emisiuni Comunicare în Campus cu profesori invitați de la Facultatea Calculatoare Informatică și Microelectronică a Universității Tehnice a Moldovei. Astfel, dragul nostru viitor student, dacă ești cumva pasionat de tehnologiile viitorului și vrei să afli mai multe înainte de a lua cea mai bună decizie, care îți va marca viitorul, fii alături de Radio Studentus.

În cadrul emisiunii Comunicare în Campus de la Radio Studentus, ne dăm întâlnire cu profesorii de la Facultatea Calculatoare Informatică și Microelectronică, care pregătește specialiști bine instruiți în domeniul TIC.

Dacă te-am intrigat și vrei să afli mai multe… fii cu urechea pe noi:

  • Marți, 7 iulie, ora 17:30, pentru a afla mai multe despre specialitățile: Microelectronică și Nanotehnologii, Inginerie Biomedicală;
  • Miercuri, 8 iulie, ora 17:30, pentru a afla mai multe despre specialitățile: Calculatoare și Rețele, Informatica Aplicată, Managementul Informației, Robotică și Mecatronică;
  • Joi, 9 iulie, ora 17:30, pentru a afla despre specialitățile: Tehnologia Informației, Ingineria Software, Automatică și Informatică, Securitate Informațională.

Mai mult ca atât, pune un comentariu pe pagina de facebook @Studentus.md, cu orice vrei sa afli în plus, iar în timpul emisiunii de la Radio Studentus, vei afla răspunsul.