Start Școlii de Jurnalism Studentus

    Școala de Jurnalism Radio Studentus anunță începerea training-urilor și Workshop-urilor pentru instruirea tinerilor în domeniul mass-media. Cei mai buni mentori au fost identificați pentru a crea un curs absolut inedit de jurnalism în cadrul Radio Studentus.        Curriculum a fost planificat astfel încât să existe câteva direcții importante pentru un bun jurnalist. În acest sens, ținem să vă informăm care sunt direcțiile și cine sunt mentorii, care începând cu 1 noiembrie 2020 și până în mai 2021, se vor ocupa de instruirea tinerilor inspirați să exceleze în domeniul Jurnalismului:

  • Dorin Galben, autorul videoblog-ului „Un show de doi Galbeni” și interviuri „Fără protocol„. Absolvent ȘSAJ, mentor pentru crearea de conținut video pe Youtube, Instagram și Facebook.
  • Mariana Tacu, cu o experiență vastă în predare și gestiune a procesului educațional pentru viitorii jurnaliști, cu care vor studia Etica mass-mediei.
  • Legendara doamna Tamara Berzoi, Vocea de Aur a televiziunii moldovenești, cu care Dicția și Public Speaking-ul nu vor mai fi o problemă.
  • Dumitru Talmazan, autorul mai multor strategii de marketing de succes, va învăța tinerii cum pot să valorifice instrumentele Social Media.
  • Nata Albot, jurnalistă, blogger, producătoare de emisiuni TV și online. Va inspira și dăscăli viitorii participanți în tot ceea ce ține de Jurnalism TV și Storytelling.
  • Vitalie Guțu, trainer Mobile Journalism, președintele A.O. Academia de Creație și Inovații Mediatice și fost producător TVR Moldova. Va transforma telefoanele participanților în adevărate redacții.

    Ținem să mulțumim tuturor tinerilor care au aplicat la acest proiect și sperăm că Școala de Jurnalism Studentus, să fie un start bun pentru participanții selectați.

 Proiect finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.