Ziua uşilor deschise la UTM

   Anul acesta evenimentul se va produce la 16 aprilie 2015, între orele 9.30 – 10.45 în blocul 3, UTM (sectorul Râşcani) din str. Studenţilor, 9/7.

   Ca de obicei, în luna aprilie Universitatea Tehnică a Moldovei organizează Ziua Uşilor Deschise în campusul Râşcani al UTM. 
Sunt așteptați cu drag elevii claselor absolvente din licee, colegii, şcoli medii, şcoli profesionale, dornici de a deveni studenți ai Universităţii.

La întrunire va vorbi rectorul Universității, Ion Bostan, despre meritele si lucrarile studentilor, cât și despre oportunitățile și avantajele obținerii unei calificări la Universitatea Tehnică a Moldovei.

 utmî

  Cu începere de la orele 11:15 va demara Olimpiada Tehnică Naţională – ediţia anului 2015, la următoarele discipline: matematică, fizică, informatică şi chimie.

  În aceeaşi zi, pe 16 aprilie 2015, ora 11.15 – 13.30 va avea loc şi Olimpiada de desen artistic.

  Participanţii Olimpiadei de desen vor fi asiguraţi cu transport pentru a se deplasa de la blocul 3 la blocul 9 al UTM din sectorul Botanica, bd. Dacia, 39.

Participanţii la Olimpiadă se vor prezenta cu buletinul de identitate.

Învingătorii Olimpiadei vor beneficia de facilităţi la înmatriculare la UTM conform prevederilor Regulamentului de admitere.

Reamintim că UTM s-a plasat pe locul 1 în topul celor mai bune universități din Republica Moldova.