Tinerii antreprenori își pot realiza idea de afaceri

Tinerii cu o idee de afacere, au ocazia să o pună în practică participând în cadrul proiectului „Diamond Challenge Moldova”. Ediția a doua a acestui proiect, va fi lansată pe 9 august, în incinta Bibliotecii Municipale „Bogdan Petriceicu-Hașdeu”, cu începere de la ora 11.

Proiectul reprezintă o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor cu spirit competitiv care au o idee de afacere și își doresc să o implementeze.

„Diamond Challenge Moldova” își propune să întrunească mai multe echipe din întreaga țară, care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

Limba de comunicare în cadrul proiectului este engleza. Perioada de desfășurare a acestuia este 9 august 2014 – 24 ianuarie 2015. La finalul parcurgerii tuturor etapelor, cel mai reușit concept de afacere și o idee de afacere cu impact social vor fi remunerate cu câte 500 USD.

Doritorii de a participa la proiect, se pot înscrie aici.

Obiectivul primordial al proiectului reprezintă educarea unei noi generaţii de antreprenori, în acest mod, contribuindu-se la dezvoltarea economică şi consolidarea unei societăţi democratice în Republica Moldova.

Proiectul este implementat de organizația non-profit INVENTO, cu ajutorul financiar al University of Delaware – Horn Program in Entrepreneurship și al Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.