La începutul noului an școlar în Republica Moldova se va lansa prima școală internațională ”Heritage”, este un nou tip de instituție de învățământ ce este adaptat la cerințe globale, unde fiecare elev va avea parte de formă deosebită de predare a materialului.

Datorită avantajelor acestei școli prețul este unul considerabil: 4 000 de euro pe an ce se egalează cu 84 000 de lei, achitarea acestei se desfășoară în două etape, unii părinți deja și-au înscris copii la această scoală, al doilea copil al familiei va beneficia de o reducere de 10%, iar al treilea copil – 15% din taxa de școlarizare anuală.

Școala Internațională ”Heritage” este o școală bilingvă, în care studiile au loc în limba engleză și română sau rusă.

Natalia Cecetova, investitor afirmă că: „Școala Internațională „Heritage” este un nou tip de instituție de învățământ, un proiect revoluționar pentru Republica Moldova, adaptat la cerințele globale. Este alegerea perfectă pentru părinții care își doresc studii la standarde europene pentru copiii lor aici, acasă – opțiune pe care nu au avut-o până acum. O educație bună începe de la cultivarea unor valori umane sănătoase, care stau la baza personalității. De aceea, în cadrul acestei instituții vom pune accentul pe dezvoltarea valorilor umane și apoi pe cele profesionale”, spune Natalia Cecetova.

Lucrările de finisare și amenajare a sediului se apropie de sfârșit. În același timp, continuă înscrierea pentru anul de studii 2017-2018, care promite pentru copii șansa studiilor de nivel internațional și un viitor de succes, notează bani.md.

Perioada de admitere:

  • Orarul admiterii pentru anul academic 2017-2018 începe la 2 mai 2017, la Biroul de Admitere.
  • Biroul de Admitere activa în incinta Școlii Heritage (Bd. Dacia 45/A).
  • Copii vor putea fi admiși pe parcursul întregului an școlar.

Capacitatea acestei școli este de 450 de copii și 100 de angajați, valoarea totală a investițiilor în cadrul proiectului se ridică la 10 milioane de euro.

Mai multă informație puteți găsi accesând pagina oficială după link-ul: www.heritage.md