3 Sud Est vin cu „Emoții” la Chișinău

După o pauză îndelungată în care au dominat industria muzicală, trupa 3 Sud Est revine cu un nou single „Emoții” şi două concerte de proporții. Băieții au anunțat că pe 9 mai vor evolua pe scena Sălii Palatului din București, iar pe 19 mai, ora 19:00, 1ArtistMusic și Sens Music vor pregăti un mega-concert la Palatul Național din capitală. Evenimentul va reuni cele mai importante momente din istoria legendarei trupe într-un show de excepție.

 

3 Sud Est a fost înfiinţată în anul 1998 și are în palmares cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti. Supranumiţi “Regii muzicii dance”, cei trei artiști au stabilit recorduri de vânzări în România: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est (1998) a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre uriașe pentru acea perioadă, greu de atins chiar și în prezent.

Cu noul single “Emoții”, artiștii speră să cucerească inimile fanilor care au trăit alături de ei, povești, emoții și sentimente. Piesa se bucură de un frumos videoclip, în același stil surprizător şi romantic cum ne-am obișnuit. În imagini îi regăsim pe membrii trupei 3 Sud Est alături frumoasele dive Andreea Bănică și Elena Gheorghe, în rol de backing vocal și un band live care-i va însoți pe interpreți în concerte.

YouTube Link video 3 Sud Est: clik aici