Evenimentele zilei, 9 aprilie

Concert, spectacol și miss de frumusețe – sunt evenimentele zilei din 9 aprilie. Vedeți mai jos detalii despre ele.

1. Ducu Bertzi – recital extraordinar

Cu peste 30 de ani de activitate, Ducu Bertzi a susţinut peste 4000 de spectacole în ţară şi în străinatate, participând şi la Cenaclul Flacăra.
Cu sloganul „Cântec pentru o inimă”, Bertzi va evolua astăzi la Chișinău, acompaniat de Mihai Neniţă, care va cânta la vioară, şi de „Momentul Orchestra”.

ducu

Locație: Filarmoica Națională „Serghei Lunchevici” (str. Mitropolit Varlaam 78)

Oră: 19.00

Detalii aici.

2. Miss Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicole Testemițeanu”.

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie Nicolae Testemițeanu organizează astăzi finala concursului Miss USMF 2014. La evenimentul, cu genericul „Frumusețea va salva lumea ”, vor concura 8 participante frumoase dar și curajoase. Potrivit organizatorilor, participantele vor trece prin mai multe probe: prezentarea, inteligența, tema pentru acasă și rochii de seară.

Evenimentul va culmina cu o prezentare de rochii de mireasă de la un salon din capitală. Concursul va începe la ora 20 , iar prețul biletului este de 30 lei.

miss-coronita

Locațe: Sky Bar, CC Atrium (str. Albișoara 4)

Oră: 20.00

Detalii: 069965166/ 079606299/ 068311177

3. Loredana

Loredana a ajuns şi la Chişinău cu turneul său intitulat „Magic”. Până acum artista a susţinut concerte în 16 oraşe din România, iar Chişinăul este oraşul unde se va încheia turneul. Astăzi, interpreta va susține un concert, în care va cânta cu mai mulți artiști de la noi, ale căror nume deocamdată sunt ținute în secret.

497

Locație: Palatul Național Nicolae Sulac (str. Pușkin 21)

Oră: 19.00

Detalii: 069 944 661

4.  Spectacoul „Take, Ianke și Cadâr”

Spectacoul readuce în scenă una dintre cele mai populare şi longevive piese clasice din dramaturgia românească, în care actorul are posibilitatea de a se descoperi, a se întrece pe sine însuşi.

Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune.

17

Locație: Teatrul Național „Mihai Eminescu”

Oră: 18.00

Detalii aici.   

Studentus