Festivalul Berii La Vatra

În perioada 17-19 iulie 2015, la Complexul Cultural „Vatra” s-a desfășurat Festivalul Berii. 

Oamenii fiind dornici să vadă ce înseamnă un astfel de festival, și-au luat familiile și prietenii și au evadat pentru trei zile la cea mai răcoritoare sărbătoare a verii.
Pentru prima dată la Complexul Etno-Cultural ”VATRA” a fost organizat cel mai mare open-air de muzică cu celebre trupe rock și hip-hop – Festivalul Berii. Marele eveniment s-a desfăşurat la Complexul Etno-Cultural VATRA, pe ritmuri energizante, reunind prieteni dragi la o halbă de bere sub cerul liber în toiul verii.

VATRA s-a transformat în Orășelul Pub-urilor și producătorilor de bere, rockerilor, bikerilor și tineretului rebel.
Berăriile au avut ocazia să-și prezinte marca și să contribuie la extinderea culturii berii pe plan naţional şi internaţional.
Pe scena mare s-a desfășurat un grandios show musical cu celebre trupe de rock din țară și de peste hotare, cum sunt Alternosfera și Paraziții.
Nebunia a continuat toată noaptea, pe scenă au urcat DJ cu set-uri pentru spațiu outdoor.

La Festival s-a băut multă bere bună, în cele mai originale moduri. Au fost organizate concursuri cu premii de la parteneri cum ar fi „Halbe la viteză”.
Pentru iubitorii de senzații tari au fost organizate competiții cu cote maxime de adrenalină, iar amatorii de tatuaje au putut aplica desenul dorit la prețuri mai mult decît atractive.
Jocurile Beer pong și Beer Pong Table Set au amplificat distracția de la VATRA, iar la Twister s-au întrecut cei mai veseli și rezistenți petrecăreți.

În mijloc de vară, pe 17, 18 și 19 iulie toți iubitorii de bere, senzații tari și energie pozitivă au fost la VATRA!


Sursa: http://diez.md/