Iarmarocul Curcubeului

 Iarmarocul este organizat de Centrul de Informații „GENDERDOC-M” în parteneriat cu Asociația pentru protecția animalelor fără adăpost „ALGA”. Toți banii câștigați la acest eveniment vor fi folosiți pentru susținerea animalelor fără adăpost, pentru strerilizare și ajutor urgent în caz de traume. 

 La iarmaroc vor fi vândute diverse lucruri hand-made confecționate de lucrătorii și voluntarii Centrului de Informații „GENDERDOC-M”, precum și de voluntarii Asociației „ALGA”, dar și alte obiecte și servicii interesante care, deocamdată sunt surpriză. 

La fel, vizitatorii iarmarocului vor putea adopta un cățel sau o pisică, chiar la eveniment.

Vă invităm să participați în calitate de cumpărător sau în calitate de donator al diverselor obiecte în ajutorul animalelor (haine vechi călduroase, hrană pentru animale, jucării pentru cățeluși, etc.) sau obiecte pentru vânzare. Vom avea separat și o măsuță cu obiecte second-hand.

Invitata specială, guru al transformării lucrurilor vechi în obiecte de artă, Nata Andreev, vă va ajuta să decorați sticle și borcane, și să scrieți mesaje în cutii de chibrite.

Haideți să ne unim în ajutorul celor, care au nevoie de noi, pentru că trăim aici, împreună!

 Iarmarocul Curcubeului care va avea loc la data de 16 mai între orele 13:00 și 18:00, la Muzeul Zemstvei (str. Șciusev, 103).

Intrarea este liberă!