Imortalizează momentele cu FotoInstant

Dacă ai o petrecere și nu știi cum să îi adaugi culoare, cea mai bună soluție o aduc băieții de la FotoInstant. Este un proiect inedit pentru Republica Moldova, o idee proaspătă și originală, crescută în inima unui fotograf creativ, Alex Iordache și echipa sa.

FotoInstant este o modalitate distractivă și frumoasă de a-ți pofti oaspeții în ziua marelui eveniment cu fotografii făcute instantaneu, care păstrează cele mai frumoase amintiri ale sărbătorii în fotografii polaroid. Este un proiect ambițios, care își propune ieșirea din rutina evenimentelor tradiționale și oferă ocazia de a impresiona invitații cu surprize absolut unice.

Noi punem la dispoziție un fotograf profesionist și creativ, care nu doar va transpune feeria sărbătorii în fotografii, dar și va aduce multe zâmbete și voie bună tuturor invitaților. Acesta va capta cele mai speciale momente ale evenimentului și va imprima pozele instantaneu, timp de 20 de secunde. Cu atât mai mult, acestea pot fi personalizate cu un marker special, lăsând un mesaj semnificativ pentru cei prezenți la eveniment.
instant 39

instant 24

instant 1

instant 28

De ce FotoInstant? Pentru că este un produs absolut nou pe piața autohtonă, economisește bani și timp, te scutește de orice griji în timpul evenimentului și garantează o atmosferă de neuitat oricărui eveniment.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul proiectului: http://foto-instant.md/

Dar și pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/fotoinstant.md?fref=photo

Pentru mai multe informații:
Taisia Haritonova
Telefon: 078242137
Email: tayaharitonov@yahoo.com