Acasă Evenimente Evenimente-naționale Lansarea „ORASULMEU.MD”

Lansarea „ORASULMEU.MD”

0
Lansarea „ORASULMEU.MD”

  În această vineri va avea loc lansarea site-ului OrasulMeu.md – primul portal urban și echidistant de știri care vă va putea oferi oportunitatea de a cunoaște despre oamenii care merită atenția fiecărui in parte și noile idei, proiecte apărute în orașul nChișinău.

   Vineri, 18-00 Muzeul Zemstvei!!
 Dacă nu știi cu precizie ce se va întîmpla în această zi, oragnizatorii evenimentului ne-au oferit mici detalii despre ziua lansării: „Orașul Chișinău e un loc fermecător – amprentele trecutului enigmatic se împletesc pe străzile noastre cu tendințele și aspirațiile viitorului. Fiecare ulicioară e o mică capodoperă a arhitecturii, creată fiind de personalități ilustre și legende care inspiră.
  Astăzi Chișinăul este un oraș dinamic, verde, luminos, cu idei,proiecte, evenimente și oameni despre care merită să știi, de la care merită să te inspiri. Despre toate astea veți afla la OrasulMeu.md – primul portal urban și echidistant de știri, menit să valorifice orașul Chișinău. Zi de zi. Împreună cu voi.
Sunteţi aşteptaţi cu muzică bună și suprize, vineri, 24 aprilie, ora 18:00, Muzeul Zemstvei, situat pe strada Sfatul Țării 8.
Vă invităm pentru a lansa împreună un portal de știri care inspiră să descoperi #orasulmeu.”

 Lume multă, muzică bună, dispoziție la maxim în unul din cele mai inspirate locuri de creație ale Chișinăului. Nu ratați șansa să cunoașteți orașul natal în mai deaproape

Sursa: allevents.in

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here