Miss UTM 2014

Am asistat la acest concurs cu cea mai mare ardoare, pentru că de la început realizam că este un concurs de frumusețe unde va fi aleasă cea mai frumoasă studentă a Universității Tehnice, însă încrederea în sine și aspirația de a printre cele 8 fete m-au determinat să particip la acest eveniment. Radiez de fericire și mulțumesc cu plecăciune tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere în mine” este mesajul Doinei Stratan – Miss UTM 2014 – postat pe una din rețelele de socializare.

 
Mesajul vine după grandiosul eveniment de la clubul de noapte Faraon, din 19 martie, la care studenții de la Universitatea de Tehnică a Moldovei și jurații concursului au ales-o pe cea mai inteligentă, frumoasă, talentată, grațioasă, etc. studentă a universității – Miss UTM.
 
Ana Oboroceanu, Olga Cristian, Tatiana Mândru, Daniela Ungureanu, Tatiana Durnea, Diana Morari, Elena Onica și Mihaela Ștefan și respectiv Doina Stratan –  toate au fost supuse la 5 probe: „Prezentarea”, „Business Lady”, „Sport”, „Costum de baie” și „Rochii de seară”.
 
Motto-ul Doinei: „Nu contează cum începi, contează cum continui și sfârșești” se pare că o caracterizează perfect. Dar sfârșitul nu este aici. Să vedem dacă o să reușească să-l justifice și în concursul de miss inter-universitar – când va fi desemnată Miss Universitate.
Până atunci puteți viziona video-ul întregului concurs aici sau pozele de aici.
Sanda Panteleimonov, UTM
Lasă un comentariu