UTM a desemnat cîștigătorii din finala TVC

A început evenimentul cu o frază a prezentatorului, Dorin Pănuță, „Nu rîdeți, nu zîmbiți și nu aplaudați”. Dacă ați crezut ca UTM-știi își petrec timpul doar la calculător, elaborînd laboratoare si lucrări, atunci vă greșiți.

 În data de 7 mai, studenții Universității Tehnice au urcat pe scena Palatului Republican de Cultură al Sindicatelor pentru a se alege echipa cîștigătoare care va merge în Finala Interuniversitară. Timp de trei ore, studenții de la facultățile: FTMIA, FCIM și FEIE au surprins publicul cu glume, dînd dovadă de originalitate și creativitate

Participanții au fost supuși următoarelor probe: „Prezentarea”, „Înviorarea” și „Tema de acasa”. Toate echipele au rămas mulțumiți de rezultate căci de această dată s-au oferit 2 locuri nu trei, pe locul doi s-a clasat echipa Vinil facultatea FTMIA cu 97 de puncte, iar pe primul loc G-Force (FCIM) și Energizer (FEIE) cu 104 puncte fiecare.

Membrii juriului au rămas mulțumiți și impresionați de participarea echipelor care au fost organizați, talentați și cu un bagaj de glume bune sugerîndu-le să nu să se opreasca și să-și continuie participarea la astfel de concursuri.

Echipele participante au rămas și ei mulțumiți, unii din participanți au spus că deja de cîțiva ani participă la TVC și chiar de la liceu. Susținerea celor din sală le-au dat putere pentru a le transmite toată energia pozitivă.

La final participanții s-au pozat și s-au felicitat reciproc primind și mii de aplauze!

Pentru vizualizarea pozelor accesați link-ul.