Visul devine realitate: Miss UST & UCCM

Joi, pe 26 martie 2015 a avut loc concursul Miss UST & UCCM.

Participantele au bucurat toți prezenții  demostrînd calitățile sale, prin 5 probe : prezentare, intelgență, costum tradițional, tema pentru acasă și prezentarea rochiilor de seară. De asemenea spectatorii au fost bucurați cu ajutorul moderatorului serii, Anatol Melnic și interpreții Cotorobai Iulian, Andrei Moraru, Alexandru Nergu și Dan Roșu.

Publicul a rămas mulțumit :” Nu îmi pare rău ca am venit, mi-a plăcut foarte tare, îndeosebi  atîrnarea fetelor față de concurs. Aș vrea să spun un mare mulțumesc organizatorilor în primul rind pentru organizarea și nu în ultimul pentru încurajarea  fetelor de a participa în astfel de concursuri”, spune una din spectatoarele serii.

Cu titlurile de Miss UST & UCCM a u fost desemnate  Caimacan Ina(UST) și Berdaga Alexandra(UCCM), iată ce ne spun ele : “A fost neașteptat de plăcut să primesc două titluri în același timp : Miss Simpatia Publicului UST 2015 și Miss UST 2015. Le mulțumesc tuturor ce m-au susținut pe tot parcursul concursului. Nici într-un caz nu regret că am participat și chiar îndemn fetele ca să participe și la anul viitor” – Caimacan Ina.
Iată ce a spus Berdaga Alexandra: “ Cînd am auzit numele meu rostit ca Miss UCCM 2015, am avut multe emoții, lacrimi. Mă așteptam să ocup locul 1, dar nici într-un caz nu mă supăram sau regretam dacă era sa fie un alt final, deoarece am căpătat multă experiență de care o să am nevoie în viitor”.
Ambele studente vor reprezenta universitățile sale în Finala concursului MISS UNIVERSITATE 2015.