Imprimeuri de la săptămâna modei în 2017

Cea mai buna armă pentru a combate look-ul monoton de iarnă este, fără îndoială, un look cu imprimeuri. Flori, modele geometrice sau modele care arată picturi reale. Dar pentru a satisface tendința acestui sezon de iarnă 2017, trebuie să amestecăm imprimeurile fără a ne fi teamă să facem greșeli.

La Kenzo, imprimeul de animale devine motivul principal și se întâlnește cu imprimeuri șah sau imprimeuri florale. Imprimeurile florale inspirate din anii 70 invadează rochiile la Balenciaga, purtate cu dresuri opace, cu dungi diagonale. Imprimeuri grafice abstracte, valuri, stropi de culoare și apoi flori, invadează țesăturile Marni.

La Barbara Bui festivalul carouri este pictat în roșu vibrant care apare pe pantaloni, cu niște vibrații nomade, în timp ce la Burberry hainele de lână au fost împodobite cu pleduri în toate nuanțele posibile. La Chanel observăm o mulțime de imprimeuri șah pe fustele de tweed.

Imprimeurile florale amestecate cu alte motive botanice trebuie considerate ca fiind cel mai comun tip de imprimeu. Și în acest an, florile îmbrățișează aproape fiecare colecție de iarnă. Dolce & Gabbana prezintă câmpuri florale cu o temă de basm.

La Monique Lhuillier și Alexander McQueen prindem niște buchete florale ici și colo, în timp ce la Miu Miusunt răspândite peste tot într-o schemă extrem de densă. Flori metalice întâlnim la Suno și Etro.