5 cele mai „HORROR” costumaţii de Halloween

Astazi celebram Halloween, cunoscută drept şi cea mai înspăimântătoare noapte din an. Tinerii cu imaginaţie se pregătesc de zor ca să fie cu adevărat de speriat, iar pe internet au început deja să apară cele mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

În fiecare an, în noaptea de 31 octombrie, oameni din toată lumea se îmbracă în fel de fel de monștri și fantome pentru a celebra Halloween-ul. De-a lungul timpului, această sărbătoare a fost preluată şi de români, care aleg decoraţiuni şi costume dintre cele mai bizare.

1. Zombie

Ce e mai înspăimântător decât un zombie? Întotdeauna, filmele cu aceste creaturi au rămas printre cele mai de temut. Dacă vrei să fii cu siguranţă observat/ă de toată lumea de la petrecere, optează pentru un costum de zombie. Acesta include o bluză cu un imprimeu ce imită o cămaşă plină de sânge, cu decolteu şi tăietură sub gât. Este unul dintre cele mai  înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

2. Dovleacul horror

În întunericul nopții, tot ce va ieşi în evidenţă va fi acest dovleac înfricoşător. Capul din dovleac este din polistiren ușor, cu bretele elastice interioare. Ochii sunt de culoare galbenă, alungiţi, gura este acoperită cu plasă neagră pentru a permite purtătorului să vadă prin ea. Rochia este lungă, neagră, are o curea frânghie și mănuși negre cu vârful degetelor ascuţit, care o face să se numere printre cele mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween.

3. Călăreţul fără cap

Costumul călăreţului fără cap va aduce un plus de spaimă la petrecerea tematică de Halloween. Acesta conţine un tricou gri, cu vestă ataşată şi pelerină neagră. Are chiar şi o cravată pentru a ataşa capul retezat. Puteţi vedea prin decolteul pelerinei.

4. Femeia schelet

Din categoria celor mai înfricoşătoare costumaţii de Halloween face parte şi acest costum de schelet. Nu sunt oase adevărate, dar te poate face să arăţi înfricoşător. Cu acest look, vei fi, cu siguranţă, atracţia serii. Costumul include salopeta şi mănuşile.

5. Clovnul groazei

Nu te lua de acest clovn, altfel vei simţi furia lui. Costumul dispune de un tricou pătat cu sânge, galben şi roşu, pantoni cu talie înaltă cu bretele. Masca supradimensionată are coarne portocalii, iar limba este lipită pe dinafară. Mănuşile sunt pătate cu sânge.