Dispozitivul MINUNE care te protejează fonic oriunde te-ai afla.

Dispozitivul MUZO

Noul dispozitiv „minune” de blocare a zgomotului promite să ne readucă liniștea în locuințele noastre. Prin urmare, dacă locuiți într-un oraș mare sau aveți vecini deosebit de gălăgioși, atunci cu siguranță că trăiți sau vă aflați într-un mediu cu zgomot exterior necontenit. Din fericire, creatorii acestui dispozitiv, denumit Muzo spun că această problemă va deveni istorie, datorită acestui aparat capabil să blocheze zgomotele din mediul înconjurător.

Prin intermediul sistemului său neo-magnetic, acesta ar fi capabil să estompeze zgomotele exterioare. Principiul de funcționare al dispozitivului nu este realizat pentru a dezactiva totalmente zgomotele provenite de la diverse surse, ci pentru a estompa propagarea acestora în zona în care este utilizat.

Dezvoltatorii dispozitivului „minune”, vin cu promisiunea unei posibilități de setare a acestuia cu ajutorul telefoanelor mobile, la fel cea de selectare a unui nivel de diminuare a poluării fonice, dispozitivul având mai multe nivele de reglare. Modul de linişte totală va bloca toate zgomotele externe, iar modul secret ne va permite să purtăm noi discuții private fără ca acestea să poată fi auzite în exteriorul încăperii în care este instalat.

Compania producătoare a lansat deja un prototip al dispozitivului, actualmente fiind la etapa pregătirilor pentru producția dispozitivului pe scară largă.