Gangnam Style nu mai este cel mai vizionat videoclip pe YouTube

Au trecut 5 ani de la lansarea hitului „Gangnam Style” semnat de artistul sud-coreean Psy. Videoclipul cu mai mult de 2 miliarde de vizualizări a fost întrecut săptămâna aceasta de piesa „See You Again” de Wiz Khalifa și Charlie Puth.

„Gangnam Style” a bătut recordul cu un număr de 2,897,639,411 de vizualizări la moment. A făcut-o mai ales pentru dansul devenit viral în toată lumea. Există și o serie bunicică de parodii realizate pe baza hitului sud-coreean.

„See You Again” are cu aproximativ 1.2 milioane de vizualizări mai mult. Piesa a fost compusă și lansată în anul 2015, special pentru filmul Furios 7. Este dedicată lui Paul Walker, actor decedat în urma unui accident de mașină. Tragedia s-a întâmplat în timp ce pelicula era în proces de filmare. În urma accidentului, filmările au fost anulate. Cu permisiunea familiei lui Walker, regizorul a folosit variate efecte ca să finalizeze scenele cu personajul jucat de celebrul actor.

Pe al treilea loc în clasamentul celor mai vizionate clipuri YouTube se află piesa „Sorry” interpretată de Justin Bieber.

Lasă un comentariu