Picture This! Concurs de fotografie

Prezintă-ți fotografiile într-o expoziție în colecțiile EUROPEANA. Expoziția Picture This! (Fotografiază asta!) prezintă cărți poștale de epocă din cele mai frumoase peisaje și regiuni din sud-estul Europei.

Cărțile poștale respective creează o atmosferă nostalgică despre Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Moldova, Muntenegru, Serbia și Slovenia.

Ești îndemnat să-ți prezinți fotografiile la competiția #PicThisEurope prin Twitter, Instagram sau Facebook. Asigură-te că folosești hashtagul #PicThisEurope.

Câștigătorii vor primi un set de accesorii pentru smartphone și vor avea imaginile lor prezentate în Expoziția Picture This! Participanții clasați pe locul al doilea vor primi pungi cu cadouri din partea expoziției „Europeana”.

Termeni și condiții de participare:

  1. Concursul este organizat de către Fundația Europeana, cu sediul oficial la Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE Haga, Olanda.
  2. Sunt invitaţi să participe la competiţie persoane începând cu vârste de 16 ani, cu excepția angajaților Fundației Europeana, a organizațiilor partenere – participante și a rudelor lor apropiate sau a oricărei alte persoane ce are legătură cu organizația sau cu juriul concursului.
  3. Înregistrarea la concurs este gratuită. Prin participarea / intrarea în acest concurs, participanții acordă consimțământul pentru utilizarea imaginilor lor de către Fundația Europeana, pe site-ul web al Colecțiilor Europeana, inclusiv şi site-ul web asociat incluzînd, fără a se limita doar la afișarea de către public, încorporarea acestora în activități promoționale, social media și alte lucrări.
  4. Fundația Europeana nu va pretinde dreptul de copyright asupra imaginilor trimise. La înregistrarea în acest concurs, participanții acceptă ca imaginile lor să fie licențiate în cadrul CC BY-SA.
  5. Fiecare persoană are dreptul la o singură înregistrare. O persoană va fi descalificată dacă se înregistrează de mai multe ori sau trimite o imagine care nu întruneşte criteriile de selecţie. Vor fi acceptate doar imaginile cu peisaje / repere turistice.
  6. Vor fi doi câştigători pe primul loc şi următorii trei clasaţi selectaţi de echipa Europeana. Câștigătorii vor fi aleși printr-un vot public și un juriu independent de membri desemnați de Fundația Europeana.
  7. Câștigătorul va fi anunțat prin e-mail și / sau prin mesaj direct pe Twitter / Facebook în termen de 28 de zile de la data încheierii concursului. În cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat sau nu își revendică premiul în termen de 14 zile de la notificare, Fundaţia Europeana îşi rezervă dreptul de a retrage premiul de la câștigător și de a alege alt câștigător.
  8. Fundația Europeana își rezervă dreptul de a anula sau modifica concursul în cazul în care apar circumstanţe în afara controlului său.

Pentru mai multe detalii despre concurs, click aici. Dacă vrei să vezi pozele disponibile acum în colecția „Europeana” din anii anteriori, le vezi aici.

Data limită de înscriere – 31 august 2017.