„Pro dialog”: cum tinerii pot beneficia de proiecte inedite la Oberliht

Astăzi, 10 august, în studioul radio Studentus, o avem ca invitată pe Zinaida Belibov, coordonatoarea de voluntari a asociației obșești Oberliht.

Asociația Oberliht, fondată în anul 2000, motivează tinerii artiști să-și extindă limitele, perfecționându-și abilitățile prin creativitate, inovație și cultură. Proiectele lor vizează expozițiile tinerilor artiști cu scopul de a-i promova talentul, rezidențe, tabere, simpozioane, seminare, ateliere, conferințe ș.a.

Unul dintre proiectele vizate în emisiune poartă numele de „Make the world a better place” (fă din lume un loc mai bun) care este, în fond, un schimb de tineri în Polonia, țara gazdă, unde vei avea parte de ateliere de teatru, desen (bandă desenată) și discuții cu ceilalți participanți din Polonia, Franța și Moldova.

Află mai multe despre asociația Oberliht, despre cum ar putea tinerii să beneficieze de proiectele lor și de ce ar trebui să o facă, ascultând la emisiunea „Pro Dialog” la ora 19.10 pe frecvența 99.0 FM sau online, pe radio.studentus.md.