Proiectul ”Mass-media pentru tineri”

Consiliul Național al Organizațiilor Studențești din Moldova a inițiat proiectul anului ”Mass-media pentru tineri”. Scopul proiectului este de a spori gradul de comunicare și informare a studenților prin postul de radio ”Radio Studentus”, un radio creat de tineri pentru tineri, și portalul www.studentus.md care reflectă teme de interes pentru tinerii din Moldova.

În acest sens, a fost inițiat un sondaj de opinie, care va identifica interesele și problemele cu care se confruntă tinerii. Dacă sunteți interesat să vă expuneți părerea, puteți completa formularul urmând link-ul: sondaj de opinie, fiindcă PĂREREA TA CONTEAZĂ.

Și pentru o mai bună comunicare a informației de interes, în cadrul proiectului ”Mass-media pentru tineri” este inițiat un CONCURS deschis. Astfel încât orice tânăr pasionat de jurnalism să își poată valorifica potențialul în acest domeniu, sau care își propune să dezvolte abilități mai bune de comunicare, să iasă din anonimat. Astfel încât să aibă o șansă reală de a-și auzi vocea la radio sau, să fie el, cel care reflectă știrile pentru tineri, iar pentru asta e necesar de a completa formularul de aplicare, până pe 09.05.2017, urmând link-ul: formular de aplicare la proiect.

Cel puțin 30 beneficiari vor fi selectați și ulterior vor beneficia, absolut gratuit, de o serie de training-uri și workshop-uri de dezvoltare în domeniul jurnalismului, timp de 3 luni. O parte din workshop-uri vor fi organizate în cadrul unei tabere de vară, în cadrul căreia tinerii vor avea parte de mentorat pentru a crea produse media proprii, dar și de multă distracție.

Așa că, dacă ești tânăr, activ și dorești să fii implicat atunci proiectul ”Mass-media pentru tineri” e tot de ce ai nevoie. Îndrăznește și FII TU SCHIMBAREA fiindcă PĂREREA TA CONTEAZĂ!

Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi la numărul 069 220 263, Ana-Maria Cîrja, coordonatorul proiectului ”Mass-media pentru tineri”.

 

Proiect inițiat cu sprijinul financiar al Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.