Acasă Featured Teatrul de revistă „Ginta Latină”

Teatrul de revistă „Ginta Latină”

0
Teatrul de revistă „Ginta Latină”

Teatrul de revistă „Ginta Latină” te invită în perioada 1-30 noiembrie la următoarele spectacole…

Spectacolul „Excelsior Lior”

Lior e un băieţel cu virtuoase calităţi de adevărat Profet. Este inutil a tăgădui caracteristicile ce îl deosebesc de alţi semeni ai săi. Imaginaţia copiilor este uluitor de imprevizibilă. Nerespectând nici o lege şi ne ţinând cont de nici o logică a fenomenelor ce se produc într-o anume ordine şi rânduială, micii visători provoacă, uneori, pozitiv minţile oamenilor de ştiinţă, care râvnesc să pătrundă în marea taină a gândului misterios ce-i urmăreşte de-o viaţă. Deci, dacă punem în acţiune, indiferent de vârsta, energiile esenţiale ce ne stau la dispoziţie, vom produce, cu siguranţă, efectul unui zbor cutezător, fiindcă zborul este tot ce îşi mai poate imagina fiecare visător, doritor să i-a în stăpânire farmecul ideal al existenţei sale.

07 noiembrie – ora 14.00, 08 noiembrie – ora 13.30, 09 noiembrie – ora 13.00,

10 noiembrie – ora 11.30, 13 noiembrie – ora 13.00, 14 noiembrie – ora 13.00,

15 noiembrie – ora 15.00, 28 noiembrie – ora 14.00.

Spectacolul “Ultimul Tramvai”

Muzical nostalgic cu taine şi enigme, dar uşor înţeles fără explicaţii speciale. Eroii spectacolului, cu un viu interes, i-au parte la dezvăluirea fenomenelor ce erau neştiute sau, intenţionat, ascunse de către un regim ostil neamului nostru.
„Ultimul tramvai” nu este doar o amintire, ci mai degrabă un vis, care aşteaptă să fie realizat. Nutrim speranţa că spectatorul va reuşi să deosebească care doză de emoţii îi revine personal lui.

20 noiembrie – ora 18.00, 22 noiembrie – ora 13.00, 27 noiembrie – ora 15.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here