Teatrul Național Eugene Ionesco și Studentus te invită la spectacol

 Saptămâna abia a început însă noi, echipa Studentus, deja îți dăm idei pentru weekend. Te invităm să mergi cu noi. Unde ? La Teatrul Național Eugene Ionesco fiindcă acolo în această sâmbătă și duminică  comedia este la ea acasă. ”Chirița în provincie” vă dă invitație sâmbătă, în timp ce ”Iubirea la Proști” își așteaptă spectatorii duminică.

Chiriţa în provincie Sâmbătă, 18 noiembrie

Comedia Chirița în provincie vă va face garantat să râdeți și să petreceți timpul frumos, iar la sfârșit de spectacol veți avea ocazia să serviți vin domnesc și să gustați din plăcinte, astfel încât să percepeți atmosfera  și mediul social al timpului.

Iubirea la proști  Duminică, 19 noiembrie

Iubirea la proști, o comedie în stil francez, vă va bucura cu situații comice absurde și cu intrigi neașteptate.  Pierre, directorul unei edituri franceze, are obiceiul de a participa la dinee cu proşti, un fel de petreceri burgheze la care anumiţi invitaţi vin însoţiţi de un „prost” spectaculos, care nu ştie că îi revine onoarea de a fi bătaia de joc a participanţilor la dineu preţ de o seară. Într-o bună zi însă, cel care trebuia să joace rolul prostului devine cel care batjocorește.

La acest final de săptămână nu pierde ocazia de a te distra, vizionând cele  două comedii . Actorii și atmosfera plăcută îți vor crea dispoziție pentru un ca tu să ai parte de un sfârșit de săptămână cât mai reușit.

Detalii despre spectacole găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco

Ne dăm întâlnire la Teatrul Național Eugene Ionesco-locul ideal pentru întâlniri.